Skip to content

Educatie

Binnen het Haags Dichtersgilde houden  Diann van Faassen en Harry Zevenbergen zich bezig met educatie. Ze geven workshops, individuele lessen en cursussen in het Basisonderwijs, het Voortgezet onderwijs, in het Koorenhuis en daarbuiten voor kinderen, jongeren, volwassenen en mensen met een verstandelijke beperking.

Naast cursussen en workshops waren ze als schrijfdocent ook betrokken bij/verantwoordelijk voor verschillende langlopende poëzieprojecten.

Vanaf 2005 organiseren zij in opdracht van het Haganumfestival de Haagse scholenslam. Leerlingen van 10-12 scholen in het Voortgezet onderwijs worden begeleid bij het schrijven en performen van gedichten. De presentatie vindt plaats tijdens de Haagse scholenslam op het Haganumfestival.

Vanaf de eerste editie van Poëzie op pootjes geven ze workshops schrijven en performance aan de deelnemers van dit Poëzieproject.

Van 2008-2011 begeleidden zij de Talentengroep Neem het woord.  Jonge schrijftalenten kregen les in schrijven en performance en traden op op diverse festivals binnen en buiten Den Haag.

Voor informatie over workshops en cursussen (op maat) kun je contact opnemen met Harry Zevenbergen (0617507890 of email@harryzevenbergen.nl) of Diann van Faassen (diannvanfaassen@ziggo.nl)

 

 

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.