Skip to content

POEZIE AAN DE WATERKANT ZATERDAG 11 AUGUSTUS 2012

Ik heb je voor het eerst ontmoet/ Daar bij de waterkant/ Daar bij de waterkant. De Haagse zanger Eddy Christiani zong het in 1953 en nog steeds ontmoeten bezoekers, dichters en muzikanten elkaar bij Poëzie aan de waterkant.
Dit jaar vindt op 11 augustus alweer de twaalfde editie plaats in het Westbroekpark in Den Haag. Het thema: Pop versus Poëzie. Muzikanten componeren muziek bij gedichten en dichters schrijven poëzie geïnspireerd door liedjes. Daarnaast staan jonge talenten en Haagse dichters op het programma. Zo komen bijzondere uitvoeringen tot stand waarbij wederzijdse inspiratie en samenwerking centraal staan. De prachtige locatie aan het water is het ultieme decor voor dit sfeervolle festival.

Programma:
Pop versus poëzie met de dichters Vrouwkje Tuinman, Anne van Amstel en Kira Wuck , worden gekoppeld aan de singer-songwriters Arlette Hovinga, I´m not Mukowski en Long conversations.  Uit Londen is er performancedichter en slampromotor Steve Larkin. Uit Gent Ruth Lasters en uit Den Haag Sander Ritman. Het festival wordt afgesloten door Julie Scott en Roeland Drost.

 WESTBROEKPARK
 AANVANG 14 UUR
http://www.facebook.com/pages/Poëzie-aan-de-Waterkant-11-augustus-2012
Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.